Recension av av Minifee skor från etsybutiken Summomo82.

Användarvisningsbild
Ellen
MNF
Inlägg: 174
Blev medlem: lör 13 jul 2013, 22:01
Ort: Trondheim/Stockholm

Recension av av Minifee skor från etsybutiken Summomo82.

Inläggav Ellen » sön 18 maj 2014, 12:15

Det är några månader sedan jag gjorde denna beställning, men kan inte se att något har förändrat sig.

Bild

Websida: https://www.etsy.com/shop/summomo82?ref ... der-avatar

Miniffes har en lite ovanlig fotstorlek i bjd samanhang och det kan vara svårt att hitta skor som passar. Etsy butiken Summomo 82 tillverkar skor som är specifikt tillpassade fötterna på de dockor hon listar i beskrivning. Vissa modeller kan beställas för flera olika dockor, så kom i håg att skriva vilken typ du vill ha i beställningen!

Jag beställde ett par skor i modellen «bubble» länk:
https://www.etsy.com/listing/172351125/ ... =listing-1

Och ett par i modellen «poinsettia» länk:
https://www.etsy.com/listing/174691737/ ... =listing-8

Båda i färgen mörkbrun.

Leverans och packning: det tog ca 14 dagar att få paketen, detta överenstämmer med uppskattad leveranstid i butiksvilkåren, fraktkostnade för 2 par låg på ca 40 kr och då ikluderade det spårning om jag mins rätt. Skorna var packade i små skokartonger i ett bubbelplastkuvert. Varorna var i gott tillstånd när dom kom fram. :)

Kvalite och konstruktion: Varje sko är omsorgsfullt tillverkad för hand och passar helt perfekt. Skorna är tillverkade i stretchigt syntetläder som gör att dom går lätt att ta av och på trots att dom sitter väldigt thight på foten. Sulorna har en extra förstärkning unde hälen och är jämna och fina. Dom små metallspenenna är bara dekoration och går inte att öppna.

Skorna är väldigt tunna med små delikata detaljer, så jag misstänker att dom inte tål allt för hårdhänt hantering, det kan vara svårt att få dom på med sockor, men tunna strumpor borde gå bra. Dockan står stadigt i skorna.

Jag är väldigt nöjd med att äntligen ha hittat skor som passar till min docka och kan rekomendera denna Etsybutik! :) :heartbeat:

Återgå till "Företag"Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst